Blauwdruk vs. Feedback

Wij hebben als groepje een opdracht gekregen om een presentatie te maken over feedback en een blauwdruk. In deze presentatie moeten wij laten zien wat deze begrippen betekenen, de voor- en nadelen van deze begrippen, voorbeelden noemen en laten zien wat het belang is van een feedback product voor jou als klant/consument.

- Morena, Idith, Judith, Annettine, Roxanne, Sandra & Iris -

Betekenis blauwdruk en feedback

* Blauwdruk: een product dat je niet kan veranderen bijvoorbeeld een Nederlands boek, een leraar krijgt een boek (blauwdruk) en die bereid op basis daarvan een les voor. Naar aanleiding van die les kan je een feedback geven op de inhoud van de les. Alleen de leraar kan niks veranderen aan het boek dus het is zoals het is!

* Feedback: Is het tegenovergestelde van een blauwdruk product. Je kunt het product altijd veranderen naar aanleiding van een feedback. Feedback draait om veranderingen. Bijvoorbeeld kun je een enquĂȘte invullen naar aanleiding van een broek die je eerder hebt gekocht. Ook kan je op de website kijken naar eerdere reviews en daarop je aankoop baseren

Voor- en nadelen blauwdruk

Voordelen: je hoeft er niks meer aan te doen, het is zoals het is.

Nadelen: je kunt niks aan het product veranderen

Voor- en nadelen feedback

Voordelen: beoordeling krijgen op een product waar je dus weer van kunt ''leren'' en het product eventueel op kunt aanpassen.

Nadelen: Negatieve feedback

Voorbeeld blauwdruk product en
feedback product van je opleiding!

Wat is het belang van een feedback product voor jou als consument?

Je kan op basis van een feedback beoordelen of je een product gaat kopen of niet, je kan reviews lezen van mensen die het product al hebben gekocht! Bijvoorbeeld een broek van de Wehkamp of een tv van bol.com

Comment Stream