Deep Blue Publications Group

Deep Blue Publications Group: Eiendomspriser stige raskest i Kinas tier one mid-Market

Deep Blue Publications Group

CER China National Housing indeksen steg 2,2% til 108.05 i oktober fra en måned tidligere som etterspørselen etter nye boliger i Kina fortsatte å presse opp priser. Den sterke økningen reflektert større investorenes tillit i økonomien etter en gjenoppretting som begynte i tidlig Q3 og at kjøpere til boliger å leve i la deres pent opp etterspørselen i markedet etter å sitte på sidelinjen for mye av året i forventninger om at prisene vil komme ned. De har ikke.

Tier 1 byen ytre sub indeksen var best resultater, på 121.15. Egenskaper i midten av ytre delene av Kinas største byene var den mest populære blant kjøpere. Den gjennomsnittlige prisen på leilighet i disse områdene i Shanghai og Beijing slo RMB31, 062 per kvadratmeter i oktober, opp fra RMB25, 638.5 i November 2012, grunnlagsdatoen for indeksen. Ikke-Tier 1 byen sub indeksen traff 108.11 mens Tier 1 byen kjernen sub indeksen var bare 101.32 som egenskaper i prime steder i Kinas to største byene så mye svakere prisvekst.

CER China National Housing indeksen er utarbeidet av China Economic Review og beregnes i henhold til data på kvadratmeter pris av nye boliger i viktige byer som CRIC Research Center. Våre tre sub indekser er utarbeidet av våre eiendomsmegling eksperter å reflektere betydelige variasjoner i Kinas boligmarkedet og gi leserne med et bredere syn på eiendomsmegling aktivitet og implikasjonene for den kinesiske økonomien.

Les Deep Blue Group Blog’s

Comment Stream