Norvell Electronics

Vad Du Ser på Menyn är Vad Du Får

Från starten 1955, Norvell har hållit denna enkla, tydliga filosofi: serverar vi endast upp vad vi kan tjänsten. Mycket som att säga att en restaurang kockar bara vad som är på menyn. En tydlig förväntan men som försäkrar klienter att vad de hamna förvärva från Norvell kommer att vara inom sin expertis, och således helt tillgodose behoven hos klienterna. Längs denna linje, Norvell äger en imponerande line-up av, Tja, utmärkta kockar att servera ett brett urval av recept för makt lösningar med olika applikationer.

I denna Norvell and Associates Electronics Review är en detaljerad utvärdering av tillverkarna som är inblandade i att leverera makt behov av företag eller industrier och sina produktlinjer en viktig synpunkt. Följande innehåller några av dessa tillverkare:

Aavid Thermalloy/har internationella tillverkning och försäljning kapacitet, är världens ledande leverantör av den bredaste portföljen av termiska lösningar för många typer av applikationer. Dess termiska produkter utnyttjas i olika personliga datorer (PC) tillämpningar. Dessutom ger Aavid produkter för ett brett spektrum av applikationer, såsom i nätverksenheter, servrar, telekommunikationsutrustning, transport, instrumentation och annan konsumentelektronik. Dessa speciella elektroniska produkter är viktiga i drift av avgörande utrustning utnyttjas i många branscher som Norvell har i decennier.

APX är en ledare i transformator och förpackas-power industrin i över 20 år. Det har en speciell nisch på marknaden som en internationell tillverkare, med lokal teknisk support. APX är en expert tillverkare av kundanpassade och standardiserade produkter som innehåller vägg och bord topp leveranser, anpassade AC/DC leveranser, batteriladdare, induktorer, drosslar och transformatorer. De innovativa mönster och tillverkningsprocesser som tillämpas av APX resultatet i kvalitetsprodukter som betrodd av ledande teknik ledare. Tjugo år av APX expertis försäkrar Norvell och dess kunder hög produkt tillfredsställelse utifrån transformator och förpackas-power behov.

Artesyn inbäddade teknik tillverkar produkter i världsklass genom spetsteknologi och ger oöverträffad prestanda och bestående värde. Program för dessa produkter inkluderar OEM-tillverkare och systemintegratörer i kommunikation, computing, lagring, affärssystem, test, instrumentering, medicinsk och industriell utrustning industrier. Igen, en annan viktig källa till produkter som förbättrar Norvells redan växande rykte som en respekterad partner av olika tillverkningsföretag.

Cosel har varit i elektronik tillverkning business sedan 1969, producerar kvalitet AC till DC switchade och DC till DC nätaggregat. Etablerade på deras uppdrag att tillhandahålla kvalitet, tillförlitlighet och utmärkt kundservice, har Cosel hållit sin enorma kapacitet att upprätthålla dess framgång som bevisas av dess dokumenterade fältet Felfrekvens för under 100 PPM. Således, för över 3 decennier, Cosel har gett snabba, tillförlitliga och kostnadseffektiva lösningar till många klienter. Norvells samarbete med Cosel uppenbarligen står på solid grund av testade tillverkningsexpertis.

Delta grupp är världens främsta leverantör av byta nätaggregat och borstlösa fans, samt en primär leverantör av power management-lösningar, komponenter, bildskärmar, industriell automation, nätverksprodukter och förnybara energilösningar. Sedan 1971, Delta grupp har expanderat sin försäljning täckning över hela världen och nu har växter i Taiwan, Thailand, Kina, Mexiko och Europa. Som en av världens ledande inom kraftelektronik samröre med Norvell, syftar Delta till att "tillhandahålla innovativa, rena och effektiva energilösningar för en bättre i morgon." Deltas åtagande att skydda miljö har resulterat i år långa gröna, blyfri produktion och återvinning-och-avfall-management program.

Digital Power Corporation, baserat i Fremont, Kalifornien, och Gresham kraftelektronik, baserat i Salisbury i England, är gemensamma-partners av Telkoor Power Supplies Ltd, i utformning, tillverkning och marknadsföring en rad utmärkta, högdensitets kraftlösningar. De är specialiserade på länkade och öppen ram AC/DC lösningar, lösningar för både AC och DC CPCI, ATCA Strongbox och anpassad arkitekturer från 50 watt till 1200 watt. Båda företagen är också väl respekterad branschledare för time-to-market lösningar av standard och modifierade-standard produkter baserade på deras adaptiv designkoncept och förmåga att stödja en mängd olika mervärdestjänster.

Norvell Electronics, Inc. kunde inte ha valt bättre tillverkare att erbjuda högkvalitativa produkter än dessa företag som nämns ovan. Dess framgång är skyldig från år av konstruktion och tillverkning kunskap utvecklas genom många år av dessa lika framgångsrika tillverkare.

Comment Stream