Vinkkeja Kasittelet Rahaa Viisaasti Cathford Group Credit Inc.

Muista että elokuvan Will Smith siinä: Onnen potkuja? Monet meistä voi liittyä tunne merkki oli työttömänä ja rahaton. Voimattomuuden tunne voi olla täysin masentava ja energiaa imee. Toisaalta ihmiset yllin kyllin rahaa eivät yleensä seuraa rakastava, itsevarma ja järkevä, toisin kuin yleisesti yksinäinen, arka ja ärtyisä "huono" sieluja. Tämä pätee usein, että me tiedämme, jos ei omasta kokemuksesta vähintään alkaen läheiset suhteet.

National Foundation for Credit neuvonta Yhdysvalloissa tekivät tutkimuksen, joka osoitti, että lähes 80 % ihmisistä väittävät ne menettää yöunensa rahaa ongelmia muissa asioissa kuten avioliitto, lapset tai työsuhdeturva. Näyttää siltä, että niitä monia unettomia ihmisiä keskuudessamme kuuluu suuri valtaosa onneton perheet.

Yleisesti ottaen olemme samaa mieltä, että todellinen onni ei kuulu meidän materiaali omaisuutensa, mutta aineettomia asioita, jotka todella asia elämässä. Kuitenkin pystyy käsittelemään rahaa viisaasti lisätä paljon tyytyväisyyden ja luottamuksen että ihmiset ovat elämässä.

Ymmärtämään periaatteita, jotka ohjaavat rahaa dynamics vahvistaisi suuresti kykymme ylläpitää mielekästä ja mukavaa elämää. Mutta käsittely rahaa vaatii tietäen useita voimakas vinkkejä voit oppia kehittää, eli:

Unohtaa huonot tavat itse anteeksi voimalla. Tavat on suuri vaikutus miten hallitsemme rahaa. Alussa koti ja koulu-kurssit jotenkin ennalta kykyymme tehdä rahaa meille töihin. Monet pitää ansaan taloudellinen ylitys tai luoton ostaa ylenmääräinen tavaraa, koska opimme sen joku lähellä meitä tai joku tiedämme aiemmin. Kun se tulee karkaistu tapana, löydämme sen väistämättömältä noidankehä.

Mitä tehdä sitten? Anteeksiantava itse teidän epäonnistumisista tavoin ehdotti kohti kehityssuunnan elämässäsi. Se on oikea tapa käsitellä syyllisyys, joka säteilee paha tapa. Uhraa sen sijaan aina etsivät helppoa ulospääsyä voi erottaa että ajanjakso henkistä ja taloudellista orjuuden heikkoutesi.

Tiedämme, miten käyttäytyä suhteen rahaa. Meille jo vuosia, erityisesti koulutusjärjestelmässä, valettu tapaamme ajatella ja toimia nähden muita ihmisiä ja aineellisia asioita. Edes sellaista musiikkia kuunnella, laulaa tai Lataa online ohjataan kasvatus oli sekä ympäristön Asuimme tai elää.

Saada tietää, miten käsitellä rahaa auttaa sinua ymmärtämään itseäsi enemmän. Selkeämmän käsityksen miten rahaa vaikuttaa sinuun voit oppia hallita suuntauksia voidaan soveltaa taloudellisesti. Ehkä jotkut tottumukset tai menoja ja lainanotto voidaan jäljittää aiempia kokemuksia, joita oli stressaavaa. Tietäen, että sinulla on tarpeeksi kokemusta hallita tunteesi, voit sitten säätää ja luoda parempi tapa käyttää rahaa niin, että et ole lopulta sama kiima kuin ennen.

Knowing itse kuten viisas Marcus Aurelius sanoi, on avain voittamalla pahin vihollinen sinulla, mikä ei usein kukaan muu, mutta itse. "Valloittaa itseäsi" pitäisi olla parempi motto pitää nyt.

Hakea ammattiapua, jos mikään muu ei toimi. Taloudellinen neuvonantaja on kokemus ja kyky auttaa sinua ymmärtämään, miten taloudellinen tottumukset vaikuttavat tunne-olosuhteissa. Jolla positiivinen rahaa tavat kehittyvät kuten näemme joissakin kulttuuriympäristöissä, joka kunnioittaminen ja taitojaan käsittelyyn rahaa alkaa lapsuudessa.

Kuitenkin paras tapa kehittää hyvää rahaa tapoja on oppia niiltä, joilla on kokemusta luoda vaurautta-business-ihmiset. He ovat niitä, jotka viettävät koko elämänsä rahaa ja joten se kasvaa hyväksi paitsi itse, mutta muut. Ehkä useimmat ihmiset huono rahaa tapoja voi olla syntynyt paitsi puutetta kuria mutta ei arvosteta, mitä rahaa voi tehdä itselleen ja muille. Rahaa varomattomasti voi olla syntynyt koska se oli ansaittu vaivatta aikainen kotona elinikäinen. Yrityksen perustamiseen ja "kovaa rahaa" voi olla ainoa tapa, jolla monet meistä lopulta arvostaa rahan todellisen arvon-ole sen arvoinen, mutta mitä tehdä paremmin ihmisten elämään.

Tunne velaton voi olla todella vapauttavaa. Mutta se tulee vakavasti harkitsee edellä portaat kohti asettamalla itsesi vapaaksi negatiivinen ja tuottamatonta ajatukset ja asenteet meillä osalta rahaa. Lopulta onni ei riipu ottaa niin paljon rahaa; eivät myöskään ole murheissasi rahan puutteen. Me teemme itsemme onnelliseksi by miten suhtaudumme mitä meillä on ja meillä ei ole.

Comment Stream