aktiviti dalam hidupku

hye block nama aku Eunous aktiviti aku hari ini adlah sangat membosankan iaitu pegi cc balik main computer keluar gi makan balik main computer buat blog pastu tak tau nak buat ape esok lpak gi semayang jumaat pastu gi swimming balik main bola atau basikal pastu balik umah main laptop tengok tv basuk kasut sekolah hergghh bosan betul la hidup aku ni taktau nak buat ape ade kawan tapi kawan yang bodoh tak reti jaga hati orang rasa macam nak balik kampung main ngan sepupu ngan kawan semua jerr tapi cuti kejap jee nak buat macam mana kan.. kawan aku semua suka curi barang la sial betul rasa cam nak pindah balik kampung jer duduk kl ni bosan la tambah tambah masa petang bila nak keluar kene keluar pagi atau malam kalau esok sekolah duduk je kat umsh herghhh bosan!!!!!

Comment Stream