LA PUBLICITAT

ANUNCIS DE MARQUES INFLUENCIARIS

Aquí trobarem com anuncis de diferents marques de tot el món han influit en la vida de la gent, en la nostra vida exactament. A continuació, observarem tant en imatges com en vídeos aquest tipus d'influècia que fan que consumeixis el seu producte.

Aquí, en un dels anuncis de Coca-Cola del s.XX, trobem com incitàven a la gent a consumir Coca-cola amb l'imatge del noi elegant, pentinat i polit, i amb un somriure a la cara, amb un significat d'elegància i de felicitat. També podem observar, tot i que no es vegi massa bé a la foto, com, on posa Coca-cola, posa "Delicious and refreshing", que significa "deliciosa i refrescant"; i amb això de refrescant va ser amb lo que Coca-cola s'ha guanyat a molts simpatitzants ja que és un tipus de beguda que t'anula la sed, i és eficaç i asobre... està bona... així que amb aquesta estratègia de màrqueting mitjançant la publicitat, s'aconsegueix un nombre elevat de consumidors d'aquesta marca. L manera d'onservar la qualitat també d'aquesta beguda en l'imatge, és que darrere del noi trobem que posa "vice president", com referint-se a que aquesta beguda va servida i dirigida al vice president d'un país, això és "motiu" d'lt-standing i qualitat.

En aquest anunci trobem com es massifica l'ús de la relació Coca-cola i felicitat, és a dir, si en consumeixes de Coca-cola, estàs produint felicitat i millorarà el teu estat d'ànim, i també és ideal per a compartir, que res millor que compartir una Coca-cola amb algú, i això és lo que l'anunci vol transmetre, un cert companyerisme produit pel consum de la beguda Coca-cola

Bé, ara parlaré com aquestes imatges de Nespresso, la coneguda marca de cafè, mostra una imatge de que el públic consideri que és un cafè de qualitat, tot i no saber si ho és o no  primera vista, aquesta elegància de l'imatge, puresa, serietat i serenitat fa al consumidor compra-ho i poder disfrutar del eu sabor.

En aquest aunci de Nespresso, trobem com la marca de cafè busca aquella excel·lència del seu cafè. Utilitzant l'imatge del famòs actor George Cloney, fan de la marca i dels anuncis una mostra de qualitat, elegància i serietat, ja que és un actor de molta repercussió social i això juga a favor del consum del producte. Mostrant l'imatge en que "Déu" desitja i vol el consum del cafè Nespresso i gràcies a això, a un George mort, li retorna la vida i això és una mostra dequalitat per part de "Déu", llavors la meva conclusió és que, tot i no saber si és el millor cafè del mòn, t'ho fan creure, et fa creure que és el millor amb la seva gran publicitat de qualitat i adaptant-se sobretot a la demanda oferint elegància cap al públic.

CONCLUSIÓ

, com a conclusió volia dir que en sí, la publicitat es caracteritza per "menjar el cap" o incitar a la població a consumir el teu producte, encara que no sigui el millor, però amb la qualitat d'aquesta publicitat i imatges i amb la presència d'una bona edició i actors ben valorats, trovem que la gent s'hi representi i consumeixi aquest producte, aixì que això és una gran lluita constant de productes, en el que no hi ha un gtan guanydor, però si un o varios grans beneficiats que s'emporten "l'or".

Comment Stream