PORTFOLIO

Sept 2012 - Jan 2013
Ladies Night Sweden AB, Projektkoordinatorassistent
Ladies Night är en av Sveriges mest omfattande turnéer som 2012 besökte 14 städer runt om i landet. Jag följde med på samtliga turnéstopp samt arbetade vid kontoret på veckorna.
www.ladiesnight.se

Nov 2011 - April 2012
SMASK i Piteå 2012, General
Projektledare över en populär underhållningsshow i Piteå med dryga 1000 gäster samt livesändning via webbTV och radio. Produktionsgrupp på ca 200 personer.

SMASK är en musiktävling som gör parodi på Melodifestivalen med glimten i ögat. Schlagern är bevarad och showen är fylld av klädombyten och Carolafläktar.
www.smask.org/pitea/2012

Sept - Okt 2011
Film i Norr, Eventansvarig
På uppdrag av Filmpool Nord och CMiT arrangerades en filmfestival för unga filmskapare i norr. Här hade jag kontakten mellan eventgruppen och beställarna och såg till att alla kände sig nöjda. Jag ordnade projektplan, tidsplaner mm.

Festivalens syfte var att visa samtliga bidrag och utse två vinnare i respektive klasser som sedan skickas vidare till Novemberfestivalen i Trollhättan samt inspirera besökarna till att arbeta med film.
www.filmpoolnord.se

Mars - Juli 2011
Piteå Summergames, Fest- & Arrangemang

Tillsammans med övriga i gruppen ansvarade vi över små event vid cuptillfället bla invigning, disco, prisutdelning samt funktionärsfest. Deltog i både idé och genomförande.

Piteå Summergames är Sveriges näst största fotbollscup samt att den finns med på top 10 bland världens största fotbollscuper.
www.piteasummergames.se

Nov 2010- Mars 2011 
SMASK i Piteå 2011, Partneransvarig

Ansvarig över att behålla och få in nya partners till arrangemanget samt hålla kontakt med dessa. Arrangera VIP-tillställning samt ansvarig över tillsättning  och kontakt med eventpersonal.
www.smask.org/pitea/2011


ARBETE

Sommar 2012
Piteå Turistbyrå
Möte med turister som passerar eller av annan anledning stannar i Piteå för att få information om området. Kontakt med gäster vid disk, telefon och mail. Kassa, evenemangsuppdatering, insamling av information mm.
www.pitea.se/sv/Turism-och-Noje/

Juni 2012
Piteå Presenterar
Marknadsföringresa för att sprida det goda ordet om Piteå bland turistbyråer i Nord-Norge och Lappland och dela ut informationen om turistmålet.  
www.pitea.se

Okt 2011, Feb 2012  

Jubel Eventbyrå

ProjektledarassistentHar arbetat som projektledarens högra hand under genomförandet av Frisörmässan Norrland samt vid SCA:s kundevent i Piteå.

Juli - Aug 2011
Luleå tekniska universitet vid Musikens Makt, Eventansvarig
Kontant mellan beställare och projektgrupp, bokade artister, tekniker m.m. samt såg till att vi hade allt i festivaltältet för att det skulle vara den härligaste platsen att hänga på.
www.ltu.se
www.musikensmakt.se

Juli - Sept 2010  

Circus Sale

Butiksbiträde vid Monki, Weekday och Cheep Mondays sommar-outlet beläget i Piteå.  

Comment Stream