MEDIAWIJSHEID

b1: niveau 3 want ik weet goed hoe de media werkt en ermee om moet gaan. En ik wil dit jaar de uiteenlopende effecten leren van de medialisering dit zou ik binnen nu en de tweede perdiode willen leren.

b2: niveau 2 omdat ik de technieken en doelstellingen  van de mediaproducenten begrijp. En ik wil de formats, codes en conventies leren dit jaar dus over het hele schooljaar.

b3: niveau 3 omdat ik herken wanneer de media vooroordelen bevestigen en versterken. Maar ik kan nog niet kritisch analyseren op hoe de conventies invloed hebben in de mediabranche op de samenleving. Dit zou ik ook dit jaar willen leren.

G1: niveau 2 omdat ik gebruik maak van de sociale media en ook games speel. Ik zou wel de nieuwe technologische willen leren. Dit zou ik binnen nu en het eind van de eerste periode lwillen leren.

G2 niveau 2 omdat ik me kan orrienteren op de koppeling tussen camera en pc. Maar ik wil kunnen switchen tussen apparaten en toepassingen. Dit zou ik aan het eind van het jaar kunnen.

C1: niveau 2 omdat ik de betrouwbaarheid  van informatie kan beoordelen. Ik wil crossmediaal kunnen schakelen binnnen nu en het eind van de eerste periode.

C2: niveau 2 omdat ik op social media videos en fotos plaats. Ik wil aan het eind van het jaar een eigen website kunnen inrichten.

C3: niveau 3 omdat ik via facebook contact houd met vrienden. Ik wil binnnen nu en de eerste periode de interactie kunnen stimuleren tussen anderen

S1: niveau 1 omdat ik ben bewust van mijn eigen mediagebruik. Binnen nu en de eerste periode wil ik kunnen beseffen hoe mijn eigen mediaconsumptie invloed heeft op me leven.

S2: niveau 3 omdat ik weet hoe ik een baan moet zoeken op het internet. Ik wil binnen nu en het eind van de tweede periode wil weten welke mediatoepassingen mijn levensgeluk kunnen verhogen

Comment Stream