Treball de música

Pablo Alboran

Pablo Moreno de Alboràn Ferrandiz, popularment conegut com Pablo Alboràn, va naixer el 31 de maig de 1989 a malaga i es un cantant espanyol. En 2011 va obtindre tres nominacions als premis grammy latins. El cantant ha llançat un àlbum d'estudi, un àlbum en viu, cuatre sencills, cuatre videos musicals i varies colaboracions musicals. Els seus materials discogràfics son distribuits per EMI music. Debutà en 2010, amb el seu primer llançament oficial, «Solamente tú», primer sencill de l'àlbum debut, Pablo Alboràn, llançat en febrer de 2011. Aquest debut, alcança el Nº1 en la seua primera setmana en ventes, sent el primer solista firmant un àlbum complet en debutar en lo mes alt desde el 1998 en Espanya.

Uns mesos després de llançar el seu primer àlbum, es va publicar, En acústic, primer conciert grabat en viu per el cantant. Del cual debutà en el primer lloc d'Espanya i varies setmanas després es va llançar a Portugal, conseguint ser Nº1 per varies setmanas. Dels seus sencills destaquen dos: «Solamente tú» i «Perdóname» junt al cantant Carminho, pertenyents als discos, Pablo Alboràn  En acústico respectivament, sent números un en ventes, tant a Espanya com a Portugal.

Amb el pas dels anys, Pablo coneix al productor Manuel Illàn. Grabà una maqueta on incluía una versió del tema 'Deja de volverme loca' de Diana Navarro. Gracies a Illàn eixaa versió arriba als oíts de Diana, qui va mostrar un gran interés pel jove i se va convertir en la seua madrina musical.

Pablo, presenta un total de cuaranta cançons compostes per ell per al proces de selecció de lo que sería el seu primer disco. Durant eixe proces Pablo penja alguna de les seues  cançons en YouTube per a donarse a coneixer de una forma propera. D'aquesta manera, va ser escoltat per tot tipus de públic, incluida la cantant Kelly Rowland qui queda asombrada amb la seua veu.A partir d'ahí Pablo Alboràn va apareixer en les xarxes socials i el boca a boca se convirti en la seua millor forma de promociò.

A mitjans del mes d'octubre de 2010 va ixir a la venta digital a Espanya el seu primer sencill, 'Solamente tú'. L'1 de septembre de 2011 va ixir a la venta el seu primer disc, Pablo Alboran; convertintse desde el seu llançament amb un éxit i liderant llistes de ventes durant varies setmanes consecutives.

Comment Stream