Ане моја посебна

надевам се дека со оваа честитка ќе добијам парче повеќе торта од сите останати шо не биле волку креативни и после овај пост ништо не е доволно legit enough

Најсреќен роденден посебна моја.
every tall person needs a short best friend
човеченце како мене и едно како тебе да ме чува, да се надополнуваме, баланс у универзумо е ногу важна работа
јас и ти сме уникатен пример
сакам те,сакаш ме клише и торта.
торта е ептен битна работа, после онај дело дека треба да си најсреќна.

Comment Stream