Westward Group Alternative Energy: Tesla Avsløre fornybar energi batterier for boliger og bedrifter

Når du har hørt navnet på Tesla Motors Inc., vil du umiddelbart tror at det er bare en bil selskap. Det er imidlertid også innovasjon energiselskap ifølge rapporten fra Westward Group Alternative Energy.

Nylig introduserer den Tesla energi, en samling av batterier for hjem, forretninger og verktøy som gir en ren energi økosystem. Tesla batterier lagre bærekraftig og fornybar energi for å administrere kraften etterspørsel, gi nok strøm og øke rutenettet elastisitet.

Tesla vokste virksomheten utover elektriske biler og engasjert i det rask voksende området energibransjen og Tesla energi er en avgjørende skritt i oppdraget med å aktivere kraftproduksjon null utslipp.

Tesla Motors Inc. CEO Elon Musk avslørte produktene til en gruppe forretningsforbindelser og journalister på en Tesla anlegget nær Los Angeles.

Tesla vokste virksomheten utover elektriske biler og engasjert i det rask voksende området energibransjen og Tesla energi er en avgjørende skritt i oppdraget med å gi null utslipp kraftproduksjon og endre hele energiinfrastrukturen i verden.

Tesla energi består av to separate produkter, som er Powerwall og Powerpack. Moskus beskrevet disse produktene som hjelper å avvenne verden av fossilt brensel.

Powerwall er et hjem batteri som lader bruke strøm fra solcellepaneler, eller når energi priser er lav, og driver hjemme om kvelden. Den støtter også hjemme mot strømbrudd ved å tilby en backup strøm. Det er tilgjengelig i 10kWh, optimalisert for backup programmer eller 7 kWh optimalisert for daglig bruk søknadene. Det er enkelt å installere, kompakt, automatisert, og tilbyr uavhengighet fra verktøyet rutenettet og sikkerheten til en nødsikkerhetskopiering.

10kWh Powerwall er utformet for å gi backup når rutenettet går ned, gir strøm til hjemmet ditt når du trenger det mest. Kombinert med solenergi, kan 7kWh Powerwall brukes i daglig sykling utvider miljø og kostnaden fordelene av solenergi i natt når sollys ikke er tilgjengelig.

På den annen side, Tesla definert Powerpack som en svært skalerbar system som kan fungere for bedrifter, i industrielle applikasjoner og selv offentlig nytte selskaper, som kommer i 100 kWh batteri blokker som kan variere fra 500 kWh helt opp til 10MWh og høyere. Moskus sier at selskapets mål var i utgangspunktet endre måten verden utnytter energi på en ekstrem skala.

Moskus åpnet hendelsen trykk ved å nevne klimaendringer og si at det er i kraft for menneskeheten å endre måten vi produserer og bruke makt. Han visninger av $5 milliarder gigafactory som er under bygging i Reno, Nevada som et produkt, først av mange. Han la til at med 160 millioner Powerpacks, kunne de power USA, og med 2 milliarder, verden. Hendelsen ble drevet av lagret solvarme.

Comment Stream