Westward Group for Tax and Estate Planning Advisors Tokyo Paris Review: 5 investere resolutioner for 2015

Overveje afbalancering din portefølje i forventning om det nye år.

Med feriesæsonen på os, vi bør gøre tid til at reflektere over det seneste år og tænke over vores finansielle mål, milepæle, vi håber at opnå i 2015 og hvordan vi bedre kan forberede sig på pensionsalderen.

Det er også vigtigt at huske skat sæson er rundt om hjørnet. Derfor er nu også et godt tidspunkt at gennemgå dine investeringer og din besparelse og udgifter adfærd. Næste, kan du bestemme beslutninger, som kan være rigtige for din økonomiske situation.

Når du planlægger din 2015 resolutioner, er her fem tips til at overveje, der kan hjælpe dig med at forbedre din investering og pensionering planlægning strategier.

1. Giv din portefølje en tuneup. Nu er et godt tidspunkt at revidere portefølje bedrifter og ydeevne, og at afgøre, hvordan man kan opretholde en investering strategi for at hjælpe med at nå dine mål. Tag et kig på dine investeringer. Din portefølje Juster med din risikovillighed? Du kan finde online værktøjer gennem brokerages til at hjælpe dig med at forstå din portefølje gevinster og tab. Investorer kan skabe en diversificeret portefølje med flere ETF'er, f.eks. Ved hjælp af dollar-baseret investering, kan du strømline asset allocation proces.

2. maksimere pensionering bidrag. Ifølge Sharebuilders finansielle frihed undersøgelse, udgivet i marts, som gennemførte 1,008 interviews af voksne 18 og ældre fra februar 13 til 16 februar., 57 procent af arbejder amerikanerne er bekymrede, de ikke vil spare nok penge i tid til pensionering. Ved at drage fordel af din arbejdsgivers pensionsordning, kan du arbejde mod voksende din pensionering reden æg.

Begynder i 2015, vil medarbejdere være kunne bidrage med op til $18,000 årligt til deres 401(k) planer. Bestemme, hvor meget du kan mageligt bidrage. Hvis det er muligt, kan du max ud dine 401(k) bidrag og din arbejdsgiver match, hvis du har en. Hvis du kan svinge det, kan at afsætte det fulde beløb være en fantastisk måde at maksimere din langsigtede investeringer.

3. tænke på at sætte denne holiday bonus til at arbejde. Undersøge din personlige økonomiske situation, og bestemme, hvordan du bedst kan bruge de ekstra midler fra et arbejde bonus eller ferie gaver. Kan du overveje at starte en investeringsportefølje, opbygning af en nødfond eller bruge pengene til at hjælpe en nå milepæl som en udbetaling for en bil eller hjem.

Når din konto er oprettet, kan du fortsætte med at vokse det gennem automatiske bidrag. Programmer, herunder Sharebuilders automatiske investering planen, giver dig mulighed at investere et sæt dollar beløb på en regelmæssig basis og til en lav pris. At blive vant til at lægge væk penge på en regelmæssig basis er et kritisk første skridt – og det kan bygge over tid. Læs hele artiklen her..

Comment Stream