Westward Group for Tax and Estate Planning Advisors Tokyo Paris Review: Top 5 tips til at få din virksomhed finansiering passer

Du finansierer klar? Top 5 tips til at få din virksomhed finansiering passer

2015 er en hårsbredde væk. Som du starter næste års planlægning, er her 5 ting du kan gøre for at give dig den bedste chance for at sikre nye investorer i din virksomhed – enten gælds- eller egenkapitalinstrumenter.

1. har din økonomi i orden

Den første ting enhver investor vil spørge til er din historiske financials, så bør du have dem klar og i et brugbart format. På lettere kapital, vil vi gerne se 24 måneder af historiske financials for både P & L og balancen. Nogle investorer kan kræve mindre, men i mindst, vil jeg foreslå, at have de kvartårlige regnskaber for de sidste 12 måneder klar. Du skal vide, at enhver institutionel udlån kilde vil kræve at du producerer månedlige financials, så det er noget at tænke over som du hovedet til markedet.

-Den nemmeste måde at afgøre, om din økonomi er klar til at blive set af en ekstern finansiering kilde er at have en person med en regnskabsmæssig baggrund tage et hurtigt kig på dem. Dette kan være så simpelt som at spørge din skat revisor til at gennemgå, og nu er et godt tidspunkt at spørge dem, før de får smækket ved årets udgang selvangivelser. De vil lade dig vide, hvis du gør noget åbenlyst forkerte fra en prospektiv regnskab. Jeg vil ikke svede de små fejl, men hvis du har negative indtægter eller aktiver, der kunne være et ansvar, de kan hjælpe dig gøre disse ændringer nemt. Hvis du løber ind i større spørgsmål, kan du overveje at få hjælp udefra fra en CPA eller controller, som vores venner på tidlig vækst økonomi.

-Der er et par forskellige typer af regnskabsmæssige metoder: kontanter, periodisering og ændrede periodisering. Det er godt at forstå fordele og ulemper ved periodisering og cash accounting for hver metode før du vælger en til at gennemføre. F.eks. en fælles fejl, vi ser med periodiserede regnskaber er at mange iværksættere kun foretage justeringer ved årets udgang, hvor denne metode faktisk kræver månedlig justeringer. Dette gør for en forvirrende P & L. For små virksomheder er det lettere at bare kontanter regnskab, hvis du kan forstå det, og det hjælper dig med at blive meget fortrolig med din virksomheds kassebeholdningen. Føle ikke at du skal bruge accrual accounting fordi der er GAAP standard. Masser af investorer beskæftige sig med forskellige typer af regnskabsmæssige metoder, så de kan læse, hvad udtalelser du give dem så længe de er korrekte.

2. fremskrivninger – ved, hvor du er på vej

Som vi ind i det nye år, det er godt at have en fornemmelse for hvor du skal hen og fremskrivninger hjælpe dig derhen. De mest nyttige fremskrivninger er ikke dem, der bare tage vækst procent og anvende det på en månedlig eller kvartalsvis basis, men dem, der er baseret på din pipeline og historiske performance.

-Ting at huske omfatter sæsonudsving: er du en sæsonbestemt virksomhed, og hvis ja, gøre din fremskrivninger afspejler det? Har du nogle store kunde vinder fremskrevet i de næste 12 måneder, og Hvornår forventer du dem? Har du store betalinger til leverandører eller gæld kilder? Sørg for at medtage dem i fremskrivninger, herunder eventuelle tilpasninger, der er nødvendige for at nå disse mål og hvordan de vil være lagdelt i løbet af det næste år (dvs. yderligere medarbejdere, større provision for salg, reklame og teknologi bruger, og produktudvikling planer, osv.).

-Som om det ikke var nok til at overveje i din fremskrivninger, kan du overveje at have to sæt — en skildpadde og en hare. Din 'hare' scenario er en høj vækst skyde til Månen scenario for investorer og 'skildpadde' er en mere stabil, ihærdige scenario for gæld investorer.

-Hvis dette virker som en masse, et grundlæggende sæt ved hjælp af vækst procenter og margener virker godt og i det mindste giver din investorerne et sted at starte når de evaluerer outlook for det næste år.

3. forklare din kundebase

Alle vil gerne vide noget om dine kunder. Hvis du sætter sammen et grundlæggende diagram (som vist nedenfor) for dine top 10 kunder, vil du hjælpe afværge 90% af potentielle spørgsmål.

Hvis du har kunder, der udgør mere end 10% af din årlige indtægter, forventer nogle type af opfølgende spørgsmål fra interesserede investorer, der kan bede om at se kopier af kontrakten, anmode om henvisning kontrol, og gennemgå historiske churn i din kundebase.

4. Service / produkt Elevator Pitch

Nu hvor du har den kedelige (eller hvis du mig, spændende) financials portion ud af den måde, du bliver nødt til at forklare hvad virksomheden gør. Prøv at gøre dit produkt pitch koncise og let for folk at forstå. I lettere kapital 10 minutters online program, vi kalder det elevatortale og vi begrænse det til 500 ord. Efter du har investorer hooked, kan du komme ind flere detaljer som marked (dvs. "den hvide rum") og oplysninger om din service eller produkt og hvorfor det er unik.

5. blanktegn – fremhæve din konkurrencedygtige forskel

Du nødt til at præsentere, hvor du sidder i marketplace. Hvordan er dit produkt eller din tjeneste adskiller sig fra de andre derude og hvorfor? Fortælle nogen, at du er den næste Facebook eller Instragram ikke er virkelig den bedste forklaring på din placering, og helt ærligt, de fleste mennesker bare skal rulle deres øjne og sige, "sikker på du er." I stedet præsenterer lå på jorden, demo dit produkt, Fortæl din kunde historier og fokusere på problemer dit produkt adressering eller løse. Vær sandfærdig med din plan! I slutningen af dagen ønsker investorer, der ønsker at investere i din virksomhed også at investere i dig. Så viser din inspiration og evne til at udføre planen vil hjælpe med at differentiere dig fra dine konkurrenter. Fortsæt læs ning...

Comment Stream