Westward Group Advisors Vero strategia: Muuttaminen TFSA tilejä ei ole iso juttu

Siirrot veroton säästötili (TFSAs) ja verotuksen yhteisesti omistaman kiinteistön olivat aiheet esille viimeistään erän lukija kirjaimia. Tässä on, mitä he halusivat tietää.

Kysymys: alkuaikoina veroton säästötili (TFSAs) olen vain laittaa rahaa GICsejä, strategia on sittemmin luovuttu. Haluaisin nyt siirtyä alussa investointeja, sijoitusrahastot, joko samassa toimielimessä tai kenties jossakin muualla. Tarvitsetko erilaisen TFSA huomioon syömään varastojen tai sijoitusrahastot? Voitko yksinkertaisesti siirtää rahaa tietyn toimielimen tai tilin toiseen? Mitään muuta niin paljon kuin osuus huone, jos vaihdan?

Re: TFSA eivät ole harvinaisia ja ei tule vaikuttamaan TFSA huoneessa, sanoo Doug Carroll, varapuheenjohtaja vero-ja jäämistöoikeudellisia Invesco Canada Ltd Jos nykyistä tiliäsi ei salli ja olet yhtiö ei ole yksi, joka pitää varastojen tai sijoitusrahastot, voit siirtää liikkeeseenlaskijan, joka tekee. Se on luultavasti parempi nostaa rahaa yhden TFSA ja recontributing toiseen, overcontribution seuraamusten uhkaa. "On TFSA liikkeeseenlaskijoiden vakuuttaa siirto voidaan suorittaa suoraan, ja jokainen on lomake siihen tarkoitukseen," Carroll sanoi. "Jos päätät siirtyä toiseen liikkeeseenlaskijan, kaksi vastaa vakuuttaa siirto tapahtuu aiotulla tavalla."

K: olen hämmentynyt myyntivoittoja poikkeussääntöjä yhteisomistusta. 10 vuotta olen omistanut condo Ontario äitini, joka asuu ympäri vuoden. Olen myös omistanut talon Montrealissa 20 vuotta. Voitteko kertoa minulle, mitä tapahtuu, kun hän siirtyy kotiin tai kuolee ja julistaa takavarikoiduksi saa myydä? Se on luultavasti kaksinkertaistui arvo ostosta 350.000 dollaria, mutta Montreal kotini on arvostaa enemmän.

A: et asu omaisuutta omistat yhdessä äitisi, joten ei kuulu pääoma-residence vapautusta osuudestasi ominaisuuksiin. Hänen osuutensa olisi kun päätät myydä. Joten puoli arvostusta olisi emoyhtiön verotuksessa ja myyntivoittoveroa koskisi 50 prosenttia tämän määrän.

K: ostimme duplex ylänkö lastemme 2005 $326,000. Kiinnitys oli neljä nimeä — vaimoni, minun kaksi lasta ja minä. Lapset asui alakerrassa kunnes 2009 kun yläkerrassa vuokralainen muutti pois, ja sitten meidän poika muutti yläkerrassa vapautunut yksikkö. Myimme duplex viime vuonna 565.000 dollaria. Mitkä ovat vaikutukset verotukseen? Olimme neljä omistajat, mutta viiden viime vuoden aikana se oli täysin miehitetty lapsemme. Vaimoni ja minä omistanut toisen omaisuutta vuodesta 1980.

A: Tämä on monimutkainen. Ensinnäkin yläkerran vuokra-yksikkö muunnetaan pääasiallinen asuinpaikka 2009 edustaa muutosta käyttö vero yksikkö näkemykset luovutus vastaaviksi. Joten arvon että puoliksi vuosina 2005–2009 verotetaan kaikki neljä pääomatulojen sekä verosta 50 prosentin edun. Se on määrin veronsa poika ja tytär, koska ne olisivat avonaisten principal-residence vapautus kuin asukkaiden omaisuuden vuodesta 2005. Te ja sinun aviovaimo myös velkaa pääomatulojen verojen osuus alempaan yksikköön arvostusta vuodesta 2005 ja ylempi vuodesta 2009.

Comment Stream