Stijn Melger's leer doelen

Leer doelen 2014-2015,

1. Heeft een persoonlijke strategie om via diverse nieuwe mediatoepassingen en sociale netwerken informatie optimaal tot zich te laten komen.
Weet relevante informatie systematisch te beheren.
Deelt relevante informatie en kiest daarbij voor verschillende doelgroepen het juiste medium.

ik wil binnen 2 maanden nieuwe media tot me zelf optimaal laten komen met een strategie waar bij ik als eerste zie wat er gebeurd. en daar bij  relevante informatie systematische kunnen beheren zodat het overzicht duidelijk is en zoekbaar. en kiest daar bij verschillende doelgroepen het juiste medium aan te wijzen wat bij hun past.

2. Heeft een bewust vormgegeven profiel op een of meerdere sociale netwerksites. Deelt interessante en vermakelijke content, zowel in persoonlijke als professionele contexten. Reageert alert en constructief op posts van anderen, en houdt zo de community levendig en interessant. Kan nieuwe online relaties aangaan en bestaande relaties koesteren.

ik wil een bewust inzicht hebben in meerdere sociale netwerksites binnen 1 maand. reageert alert op anderen en blijf op de hoogte van interessante dingen.

3. Kan kritisch analyseren

hoe conventies en gebruik en binnen de mediabranche van invloed zijn op de maatschap- pelijke beeldvorming en de normen en waarden binnen een cultuur.

#Melger's #Working

This is me

Mijn naam is Stijn Melger en ik ben 16 jaar oud en studeer Media management op het Media college Amsterdam

Comment Stream