detectiv

Servicii de Investigatii detectivi

Poligraful mai este denumit si detector de minciuni, este un dispozitiv care masoara si inregistreaza un numar de parametrii fiziologici ai unui subiect uman, cum ar fi tensiunea arteriala, pulsul, respiratia si conductivitatea pielii, in timp ce subiectului i se pun o serie de intrebari.Se presupune ca aceste masuratori sunt indicatori ai unei stari de anxietate, care s-ar manifesta odata cu spunerea unei minciuni, ai unui neadevar. Starile emotionale iau nastere inca din momentul in care subiectul este invitat pentru a da relatii legate de fapta in sine - furt, adulter, inselaciune etc. Constinta vinovatiei mobilizatoare a unei stari emotive care poate fi mascata cu dificultate, il determina pe subiect sa reactioneze emotionat ori de cate ori i se prezinta un obiect sau i se adreseaza o intrebare in legatura cu fapta comisa. O minciuna spusa constient, pe langa efortul mintal pe care-l necesita, produce si o stare de tensiune emotionala.

Preturi si tarife Detectiv particularIn general munca detectivului particular nu este usoara intrucat pe langa faptul ca vine permanent in contact cu necunoscutul,ca lucreaza cu caracterele ,atitudinile si temperamentele oamenilor,care nu intotdeauna sunt dominati de cele mai bune intentii,trebuie sa-si indeplineasca sarcinile preponderent in teren,in conditii meteo si de mediu de foate multe ori ,ostile. Detectivul particular are ocazia sa paseasca pe covoare persane in hoteluri sau restaurante de lux in companii deosebit de stilate si pretentioase dar si la periferiile oraselor ,in cartiere marginase ,in locuri periculoase frecventate de infractori sau persoane cu un comportament violent si imprevizibil. In plus,detectivul particular trebuie sa detina o serie de cunostinte ,de priceperi,deprinderi tehnice (de a manui aparatul foto,camera video sau camera ascunsa,reportofonul,sistemul gps)de asa maniera incat sa nu fie observat.

In cadrul discutiei preliminare, in functie de informatiile existente vis-a-vis de caz,se vor detalia particularitatile si se va face o analiza a imaginii de ansamblu,adoptandu-se in acest mod strategia optima impusa solutionarii spetei, motiv pentru care costurile totaleaferente vor fi direct proportionale cu implicatiile asociate situatiei particulare. Formarea imaginii de ansamblu, identificarea problemei, adoptarea unui plan de actiune eficient, toate aceste actiuni au ca obiectiv major atingerea efectelor scontate obtinerea unei anumite probe utila in mod real si concret. Rata de succes in obtinerea probelor de interes este direct proportionala atat cu eficienta implicarii detectivului, a modului operativ in care acesta lucreaza si gestioneaza cazul cat si cu aportul clientului pe toate planurile (informatii disponibile despre o anumita situatie caz fapt imprejurare, etc).

Caut detectiv din Bucuresti

Adunarea dovezilor implica supravegherea persoanei care banuiti ca va inseala si de multe ori activitatile de zi cu zi impiedica practicarea aceastei activitati atunci cand este necesar. Deasemenea nu aveti atata experienta ca si un detectiv cand vine vorba de cum si unde se desfasoara activitatea de supraveghere. Imaginati-va ca sunteti nevoit sa faceti poze sau sa filmati in timp ce sotia este cu altcineva fara a fi bagat in seama. Nu foarte multi oameni ar fi in stare sa faca acest lucru. Daca angajati un Detectiv particular care va face acest lucru in locul vostru, puteti sa vedeti pozele si filmele alaturi de un prieten care va este alaturi in acele momente. Puteti chiar sa alegeti sa nu le vedeti daca a-ti angajat un detectiv.

Servicii firme de detectiv privat

Agentia noastra de detectivi Romania respecta in totalitate intimitatea si confidentialitatea intalnirilor si discutiilor cu clientul, avand obligatia legala si morala de a pastra secretul profesional cu privire la datele si informatiile obtinute in exercitarea profesiei de detectiv. Cetatenii strainii sau persoanele care nu se afla in tara pot plati prin servicii bancare stabilite de comun acord. Experienta acumulata ne permite sa ducem la bun sfarsit un caz intr-un timp cat mai scurt, in functie de complexitatea procesului investigativ. Dupa ce vom face o evaluare a complexitatii acestuia vom putea sa facem o estimare, tinand cont si de solicitarea dumneavoastra privind termenele de predare a raportului investigativ.

Caut detectivi privati din Romania

Un detectiv cu experienta poate acoperi o gama larga de servicii, si poate furniza solutii eficiente in orice situatie. Detectivii pot face cercetari in cazul in care aveti unele suspiciuni de infidelitate, sau adulter, unde pot aduce probe foto si video. Astfel se pot depista si preveni problemele de cuplu si in unele cazuri se pot rezolva. Acestia in cazul in care o companie este cea care apeleaza la ei, pot face investigatii cu privire la personalul angajat si la eficienta acestora, verificarea unor potentiali parteneri, in probleme de moralitate, solvabilitate, vicii, situatie familiale, etc.

Tag: Firma de detectivi detectiv particular detectiv privat

Comment Stream