Deep Blue Publications Group LLC: 5 Tips for assistert Living plassering for par

Hva om en av foreldrene dine behov assistert levende og den andre ikke ønsker å forlate deres ektefelle side? Les våre tips om å finne AL for par.

Det finnes en rekke hvordan gjør guider der ute for å hjelpe deg gjennom senior omsorg prosessen; de fleste av dem med fokus på hva det er for å plassere en kjær til assistert levende. Men hva hvis du blir møtt med å finne et sted for begge foreldrene? Som levetid fortsetter å øke, blir denne situasjonen mer kjent for de omsorg for aldrende foreldre. Ifølge US Census Bureau, andelen av de alderen 60 og over som rapportert å være gift har økt de siste tiårene, mens tallet rapportering enkestand har avtatt. Mange av disse par finner det nødvendig å se etter hjemmehjelp som de alder- og de vil gjøre det uten å bli skilt.

Selvfølgelig, gir dette store utfordringer utover de som er involvert søker etter senior boliger for en forelder bare. Hva hvis en partner har drastisk ulike helse krav enn de andre? Hvordan kan du sikre at begge foreldrene dine følelsesmessige og sosiale behov oppfylles? Nylig forskere har begynt hulene i temaet ekteskap i sykehjem, og det er noen tips du kan følge for å gjøre prosessen kjører problemfritt for både deg og dine kjære.

Retningslinjer for å plassere par i sykehjem

1. Forskningsanlegg forut for tid

Helse overganger er en av de vanligste årsakene spørre personer eller par for å starte søket for assistert levende, ifølge en studie av Candace Kemp, Ph.D., førsteamanuensis i Gerontologi og sosiologi ved Georgia State University. Nøkkelen til ikke å bli tatt av vakt av en plutselig helse endring er å starte planprosessen forhånd. Å være proaktiv på denne måten er forbundet med større tilfredsstillelse i det lange løp, fordi det tillater familier og eldre å ta tid å finne et anlegg som er en god passform og gir alle mer kontroll over beslutningsprosessen. Hvis du ikke er forberedt, og det er en krisesituasjon, begrenser det anlegget-alternativene som er tilgjengelige.

2. Har en finansiell Plan på plass

Spesielt for de uten familie som kan bidra til langsiktig omsorg, kan utsiktene til å sette begge medlemmer av et par i sykehjem være økonomisk skremmende. Noen er veldig dyrt, spesielt for de med ulike helsetilstand eller de krever minne omsorg, og i mange tilfeller hjemmehjelp fasiliteter fungerer ikke med Medicaid. Riktig planlegging for langsiktig omsorg kan være nøkkelen til strekke ressursene du har og aktivere den aldrende foreldre å fortsette bosatt sammen.

3. Forberedelse til realitetene i den nye plassen

Mens flere og flere par angir eldre alder sammen, par er fortsatt mindretall i assistert-levende innstillinger, og de fleste er utformet med en enkelt beboer i tankene i stedet for to. Når det finnes to personer leiligheter, de er ofte mer kostbare. Utover personlige plass problemet er realitetene i lever i et samfunn-miljø. "Selv om hver hadde et privat rom av ulike størrelser," sier Kemp studere, "comings og goings omsorg ansatte, regulering av daglige liv, og den offentlige naturen hjemmehjelp ment, ifølge en mann, at"ingen har personvern."" Å være klar over forskjellene mellom foreldrene dine nåværende miljø og et sykehjem anlegget kan hjelpe alle forberede seg bedre for overgangen.

4. Vurdere både individuelle og felles behov

Forskjellige par har ulike forhold behov- og likeledes enkeltpersoner innen et par kan ha ulike sosiale og helsemessige behov. Hvis ett medlem av et par er sunnere, mer mobile og/eller mer sosialt, vil det hjelpe med deres daglige trivsel hvis sykehjem anlegget tilbyr fritidsaktiviteter som er tiltalende og oppfylle for begge parter. Hvis sunnere partneren ønsker å ta en treningstime, vil de føle behagelig å forlate sin ektefelle av ansatte? Får begge parter deres sosiale behov møtt? Husk å forskning fasiliteter og omsorg gitt av en sykehjem anlegget forhånd, slik at den vil tilby en hyggelig livskvalitet for begge medlemmer av paret.

5. Organisere for fremtidige helse endringer

Overvåking ikke én, men to foreldre i sykehjem kan være en ekstra utfordring når du kaster i svært reell sannsynligheten for at en eller begge kan ha uforutsette helsemessige endringer i fremtiden. I en annen studie fant Kemp at voksne barn ofte tar på en større størrelsesorden ansvar når kontrollere to foreldre i AL, spesielt utfordrende når de to foreldrene hadde ulike nivåer av skrøpelighet eller ulike behov på ulike tidspunkter. En måte å minimere stress i denne situasjonen er å bli kjent med innretningen innholdsstandarder bosatt oppbevaring mot helsemessige endringer. Hvis du må betale for ekstra utenfor tjenester eller flytte dine foreldre å en annerledes Letter som sykehjem, være godt klar over at muligheten på forhånd.

En siste bonus Tips: ordne senior omsorg for et par kan være vanskelig, krever familier å vurdere personlige og felles behov for begge ektefeller – men ikke glem å vurdere behovene til omsorgsperson, og ikke vær redd for å be om hjelp fra en Senior bor rådgiver, økonomiplanlegger, eller annen ekspert når det gjelder å finne best passer for dine kjære.

Comment Stream