Newport International Group Runway

Tror du kan bære pledd i vinter?

Tror du Kan bære pledd i vinter? Vel, er her hvordan lage mønster arbeidet for våren

Pledd er ikke bare for kaldt vær måneder, damer. Dette kule mønsteret ble sett over våren rullebanene i friskt og moderne måter, gjør det en garderobe må-ha.

Reglene for pledd byttet opp denne sesongen, tror skarpe bomull, lyse farger og flørtende silhuetter. Enten du prøver en enkelt aksent stykke, eller haug på mønster head-to-toe, er pledd en enkel måte å ha det gøy med fargen denne våren.

Suno's orange og gul pledd er litt mer dekonstruerte i form enn en tradisjonell tartan men sterk slag, bidrar til å dra deg ut av din vinter tungsinn. Legge til en lyse skjørt, som dette, eller en nøytral farge par bukser eller jeans å fullføre utseendet.

Jada, dette Thakoon tillegg ser er nok best egnet for de virkelig fet kommoder blant oss, men enkelte brikke er en awesome våren garderobe tillegg i seg selv. En sweatshirt, bomber (det kan være ny vår jakken!), eller lett slouchy bukser er stor for en helg spasertur i solen.

En Detacher også stylet mønsteret fra hode til tå, men i en dressier måte. Perfekt for arbeid eller hva du har planlagt etterpå, prøve en rutete som har mørke og lyse nyanser for et stilig utseende av skrivebord-til-drinker.

Gi oss beskjed nedenfor hvordan du føler om pledd for våren! Er du like spent som vi er? Eller foretrekker du å bære pledd i kulden?

Comment Stream