Hass & Associates Online Reviews

Hass & Associates Online Reviews: Hvordan å være trygg mens shopping online ferie

Ikke bli et offer: sikkerhetseksperter advare at online shopping er risikabelt, og tilbyr tips for å sikre deg trygg.

Da Megan Roell skjønte hun hadde blitt belastet noen hundre dollar for en kjole somskulle koste $50, hun lærte en verdifull lekse: ikke alle shopping nettsteder er pålitelige.

Det var dette siste året. Disse dager, er den 21-år gamle mer forsiktige med å kjøpe ting via Internett.

"Hvis noe virker enda bare litt av, jeg ikke gjør det," sa Roell, en University of Cincinnati mote design student fra Batesville, Indiana. "Det er ikke verdt risikoen."

Roells bust vil være opp denne høytiden, som millioner av amerikanere surfe på Internett for å kjøpe ferie gaver. Og med god grunn: I 2013, mer enn 70 millioner mennesker ble påvirket av en utbredt brudd på Target butikker, som rammet mellom november 27 og 15 desember. Neiman Marcus også rapportert noen av kundenes kredittkortinformasjon kan ha blitt stjålet under 2013 shopping rush.

vsetning er ventet å nedgangen denne sesongen: The National Retail Federation anslår totale salget i November og desember vil øke 4,1 prosent sammenlignet med dette siste året til $616.9 milliarder. Den største økningen er ventet i online salg, som kan øke som 11 prosent til $105 milliarder, ifølge den federation Shop.org.

"Flere folk kjøper online enn bare skal murstein og mørtel butikker," sier Nancy Hannan, sikkerhet bevissthet Programbehandling med Cincinnati-baserte femte tredje Bank. «Potensialet for det å være spørsmål er større fordi flere mennesker gjør det.»

En Bankrate.com undersøkelse ut denne uken rapportert stor-avtale shopping i år ikke vil være begrenset til sort fredag Cyber mandag fordi mange forhandlere tilbyr avtaler i lengre tidsperioder. Målingen var basert på telefonintervjuer med 1000 amerikanske voksne og har en feil margin pluss eller minus 3,6 prosentpoeng.

Roell, for en, planer å sjekke avtaler online fredag og mandag, men hun vil trolig bli shopping online til siste minutt.

Hun heeds talsmann forbrukergrupper advare om online shopping blir risikabelt. Hvis hun finner seg som ønsker å kjøpe noe på et område behandles hun aldri før hun søker områdenavnet for Internett-svindel klager og kjører det gjennom Scamadviser.com å se om det er ansett som trygge.

Ikke bare er noen steder falsk, men svindlere har vært kjent å tære på offentlige Wi-Fi-forbindelser å stjele sensitiv bank- og kredittkort informasjon.

Hvert år, mer enn 16 millioner mennesker rapport er ofre for identitetstyveri, ifølge den føderale rettferdighet. Det er 7 prosent av landets innbyggere 16 år og eldre.

Holiday shopping gjør folk spesielt sårbare, Hannan sa, fordi målretting Internett-kunder er "mye enklere enn å gå inn i en bank og prøver å rane den."

"Du kan sitte i kjelleren og gjøre det i pyjamas," sa hun.

Dan Marostica, vice president for svindel risikostyring av Western Union, sa i en pressemelding at svindlere ser ferien shopping sesongen som "en mulighet".

"I travle helligdager, svindlere regner med amerikanerne ønske om en god del å hjelpe dem å jukse ferie shoppers ut av sine hardt opptjente penger," sa han.

Netthandel sikkerhet 101

  • Se om 's ' i URL. Før inn din bankinformasjonen eller kredittkort sifre på en nettside, må du huske kjøpmannens URL begynner med «https.» Mens det ikke sikre absolutt sikkerhet, er det en solid start.
  • Kontroller for, og klikk et hengelås-ikon i statuslinjen eller adressefeltet i nettleseren. Når du klikker ikonet, bør det vise områdeadressen, som skulle matche adressen øverst på siden. Hvis disse adressene ikke samsvarer, pass: området er en forfalskning.
  • Bruk anti-virus, anti-spyware og firewall programvare på datamaskinen. Kontroller at din sikkerhetsprogramvare er oppdatert før du begynne å handle.
  • Hold operativsystemet og annen maskinvare oppdatert fordi oppdateringer ofte løse sikkerhetsproblemene som de er oppdaget.
  • Beskytter påloggingsinformasjonen. Holde ditt brukernavn og passord konfidensielt og må bruke forskjellige passord for hvert webområde. Hvis generering av passord er for mye av en hodepinen, kan du vurdere å bruke en passord tjeneste for å hjelpe.
  • Beware av private selgere som du må ta med pengeoverføring eller forhåndsbetalte bankkort. De er svindlere favoritt måter å be om betaling.
  • Ikke 't Klikk ukjent koblinger. Det er fristende, men å klikke på annonser og bannere kan bare føre til problemer. Bare handle på nettsteder for forhandlere du kjenner og stoler.
  • Pass på at når du leser e-post. Hvis en e-post ser mistenkelig ut eller kommer fra en fremmed, ikke åpne den. Ikke kjøpe noe fra uønsket e-post. Sjansene er, du ikke vil få produktet du betalte for og identiteten din vil være jeopardized å støvel.
  • Comment Stream