Dyman Associates Insurance Group Of Companies IRS Lomakkeet virheet

Dyman Associates Insurance Group Of Companies - Viime vuonna epäasianmukaisesti sivusto rakentaa Nevada terveys linkki vakuutus vaihto voisi edelleen kummittelemaan jotkut kuluttajat kautta vero kausi.

Exchange-Asiakkaat ovat alkaneet raportti virheitä IRS Lomakkeet he saivat laskea federal premium exchange verohyvitys. Virheet näyttävät tulevan virheellinen päivinä koonnut Xerox, Nevada terveys linkki urakoitsija toukokuussa verkkosivuston tekninen glitches potkut.

Kumpikaan vakuutus välittäjät eikä virkamiehet sanovat he vielä nähnyt kansallistunne kuluttajien viallinen lausuntoja, joita kutsutaan 1095-A muotoja. Mutta on varhainen vero kausi, ja tiettyjä valtioita, jotka näki paljon vähemmän teknisiä ongelmia ilmoittautumalla ihmistä on jo ilmoitettu suuren määrän virheitä.

Nevada terveys linkki virkamiesten myönsi torstaina odottaa joitakin lomakkeisiin liittyviä snafus.

"Ongelmia alusta kattavuus ja irtisanominen ollut vanha asia käsitellä Xeroxin tietoja," sanoi julkaistu, vaihto on johtaja. "Olemme ymmärtäneet ja aina tunnustettu olisi virheiden seurauksena tiedot järjestelmään, ja olemme työskennelleet yhteensovittaminen että. Emme tienneet jonkin verran ongelma olisi siellä, ja olemme yrittäneet olla valmis siihen."

Esimerkiksi Las Vegas mies sai lauseen, jossa luetellaan kaksi kuukautta exchange-pohjaista kattavuus hän ei koskaan ollut. Hänen lomakkeessa näkyy hänen suunnitelmansa päättyy elokuussa kuin oikea päättymispäivästä kesäkuussa. Nyt IRS haluaa kuluttajien Maksuoikaisu hänen premium verohyvitys 600 dollaria sanoi hänen broker Lou Cila.

Cila sanoi, hän on ollut kaksi muiden asiakkaiden kertoa hänelle, he velkaa noin 600 dollaria väite tietojen vuoksi.

Se ei ole selviää, kuinka monta Nevadans voi kohdata ilmoitus kysymyksiä.

Vaihto lähetti 30000 lomakkeet statewide kolmannella viikolla tammikuussa. Koska virasto seuraa ongelmia "maailmanlaajuinen" tavalla kuin ongelmia palvelimella luokkiin esimerkiksi tΣ päivämäärää tai maksun hikka, on vaikeaa arvioida mikä osuus lomakkeet voi olla tehokas päivämäärä virheitä, Gilbert sanoi.

Nevadan osuus virheellisiä lausuntoja voisi olla melkoinen koska teknisistä vaikeuksista.

Jossain vaiheessa maaliskuussa, Xerox ja vaihto oli "pends" lista yli 10000 kuluttajien — noin kolmasosa asiakaskuntaansa — joka oli vaikeuksia maksaa tai vastaanottaa suunnitelma vuoksi software glitches. Luettelo laski noin 700 joulukuuhun 2014 verovuoden viime kuussa.

Kysyi Cila: "Jos minulla on kolme itse jo, kuinka monta enemmän on siellä?"

Jopa valtiot onnistunut vaihto ilmoittaneet ongelmista lomakkeet.

Katettu California sanoi helmikuu 13 joka 100,000 900000 lausuntoja — tai 11,1 prosenttia — se postitetaan oli virheitä. Vaihto sanoi, se lähettäisi korjattu lomakkeet helmikuun lopussa.

Välittäjät ja vaihto virkamiesten keskuudessa neuvoa markkinoilla ostajat tehdä veroja nyt siis aika pyytää muutettu lause.

He myös kehottavat ostajat, jotka ajattelevat 1095-A on epätarkkuuksia soittamaan vaihto heti 855-768-5465.

"Koska tiesimme, että se olisi ongelma, otamme käyttöön suunnitelma auttaa kuluttajia, jotka saattavat tarvita korjattu lomakkeet," Gilbert sanoi. "Olemme työskennelleet call center auttaa ihmisiä työskennellä läpi näitä kysymyksiä. He odottavat puhelut ja he valmis käsittelemään nämä puhelut.

Herättää-keskittyä edustajat tutkia virheitä, ratkaise ne ja antaa oikea ilmoitus, Gilbert sanoi. Vaihtoa myös lähettää raportin IRS selvittää verotuksen eroja, hän sanoi.

"Meillä ihmiset jauhaminen siitä joka päivä," Gilbert sanoi. "Jos olet saanut 1095-A virheellinen päivinä, soittaa ja tuoda esiin mahdollisimman nopeasti."

Comment Stream