Student byguide: Barcelona, Newport International Group Projects Company

Med sin unge til sinns holdning tiltrekker Barcelona studenter på et skimpy budsjett med mange måter å ha det gøy uten å tømme lommeboken! Barcelonas milde klimaet gjør forfølgende kostnadsfrie utendørs aktiviteter enkelt og det er mange billige spiser og prute shopping steder som velkommen studenter å grundig engasjere seg i Spanias forfriskende livsstil.

Hvor å gå på Sightseeing

Barcelonas gjennomgang med ultra-cool modernistisk arkitektur av Antoni Gaudi, så scorer en gratis vandrekart eller app for Self-guidede turer til den spennende Parc Güell (en perfekt setting for en piknik) og La Sagrada Familia katedralen som har tatt 144 år å bygge den fantastiske Casa Batlló boligkompleks. Heng på Nova Icária stranden hvor den vennlige atmosfæren appellerer til stranden boms publikum som liker endte dagen på nærliggende Yelmo kino å se engelskspråklige filmer. Spaser langs kysten på en av mange boardwalks som La Fusta der modernistisk skulpturer er innrammet med staselige royal palmer. En helårig favoritt ledig skjer hver kveld på La Font Màgica de Montjuïc med forseggjort vann akrobatikk koreografert med populærmusikk. Du kan også reise museer som Picassomuseet gratis på søndag ettermiddag!

Hvor å spise

Fylle magen uten å tømme lommeboken på La Boqueria utendørs marketplace med frisk frukt, grønnsaker, lokalt kjøtt og oster og chow ned på tradisjonelle retter som paella servert av de gateselgere som tilbyr også den deilige snacks varm sjokolade og churros. Merk at før middag time (10 pm) barer som Cervecería de kontingent tilbyr også gratis tapas med alkoholholdige drikkevarer. Når vandrende bydelen Ravela innom restauranten saftig Jones vegan for sunne måltider.

Newport International Group

Hvor å feste

Enhver tid av året i Barcelona du finner en lystig nabolaget festival, ferie hendelse eller en gate fair pågår hvor besøkende er velkommen til å delta i feiringen inkludert den største - La Mercè - som holdes i fire dager September. For kraftig ukentlige raves, tilbringe en søndag med andre festløver på Mar Bella-stranden som havner et bortgjemt nudist område. På Sala Apolo Club du kan danse til du slipper på Nasty mandag der handlingen ikke selv starter ved midnatt, bli litt mellower publikum på Crappy tirsdager eller gå retro at Cupcake 80's party holdes hver torsdag.

Hvor å handle

Finn awesome tilbud i en bohemsk stil på Els Encants loppemarkedet i OG rundt Barcelonas Plaça de les Glòries hver mandag, onsdag, fredag og lørdag fra 9 am –5pm (Merk: de beste tilbudene gå til tidlig shoppere). Variert publikum kommer aldri bort tomt tomhendt når inn den fantastiske basaren i El Raval nabolaget som er stappfullt av nyheter fra verden - fra meksikansk stil tepper til marokkanske instrumenter til rare japansk leker. Enten du liker Ralph Lauren eller Levis, er det verdt en tur til La Roca Village å cruise 100 outlet butikker som trimmer opp til 60% av utsalgsprisen for designer klær.

Møter & Spesielle Tjenester

Lela Lake er en erfaren internasjonale reisende som deler hennes kjærlighet til utforskning, og oppdagelse med sine lesere. Opprinnelig fra Texas tok hennes wanderlust til slutt henne til Maui der hun kjørte en non-profit dyr hjelpe organisasjon i 10 år. Lela skriver også for HostelBookers.com som har budsjetthoteller i Barcelona for student reisende.

Comment Stream