Bowien's Leerdoelen

Mijn leerdoelen:

1. Apparaten, software en toepassingen gebruiken. = Ik wil graag met de Adobe programma's leren werken en wat je er allemaal mee kunt maken en waar je het voor kunt gebruiken. Dat ga ik doen door naar verschillende lessen te gaan en tutorials bekijken. Ik wil de basis graag leren binnen dit jaar.

2. Informatie vinden en verwerken. = Ik wil graag via zoekmachine's goede en betrouwbare informatie leren vinden. Dat ga ik doen door proberen naar de bron te kijken en naar de tekst zelf. Ik wil dit leren binnen een maand.

3. Oriƫnteren binnen media-omgevingen. = Ik wil graag leren koppelen van bepaalde media-omgevingen met elkaar en waar je alles precies voor kunt gebruiken. Ik ga dit proberen te doen door lessen te volgen en op internet te zoeken naar informatie hierover. Ik wil dit leren in 2 maanden.

Over mijzelf:

Ik ben Bowien Wegman. Ik ben 16 jaar oud. Mijn hobby's zijn lezen, schrijven, tekenen en muziek. Verder heb ik 3 broertjes. Als huisdieren heb ik een hond, een slang en vissen. Ik ga veel naar concerten. Mijn favoriete artiest is Ed Sheeran. Mijn lievelingseten is is pizza. Ik woon in Ijmuiden maar ik ben heel vaak verhuist. Ik heb een vriend die Floris heet en hij is heel lief :). Met media wil ik graag gaan werken bij concerten/festivals of iets met tv. Welke van de twee weet ik nog niet.

Comment Stream