Unde se poate juca paintball Iasi?

Paintball este un sport unde barbatii, femeile, tinerii sau varstnicii pot concura de la egal la egal. Inteligenta si determinarea (vointa) reprezinta atuuri cu mult mai importante decat inaltimea, forta fizica sau caracterul. Acei jucatori care vor acorda atentie simturilor personale, care vor pune in aplicare strategii foarte bune de orientare a echipei si care vor planifica si comunica se vor impune destul de usor si rapid in fata adversarilor. In timp ce veti incerca sa capturati steagul, veti incerca sa eliminati si jucatorii adversi ajutati de arme (cu aer comprimat) numite arme paintball. Jocurile au de obicei o limita de timp de 20 pana la 60 minute, depinzand de marimea campului si de numarul de jucatori.

Cum trebuie sa arate un teren paintball Iasi?Cum perioada vacantelor si a concediilor este tot mai aproape, lumea deja incepe sa se gandeasca la ce vor face, unde vor pleca. Insa cum criza financiara a saracit economiile romanilor, acestia trebuie sa stea acasa. In ultima vreme din ce in ce mai multe firme decit sa adopte noi tehnici prin intermediul caruia se doreste consolidarea relatiilor dintre angajatii firmei. Unul dintre cele mai noi tehnici, sau mai bine zis metode este jocul de paintball, acesta fiind un joc relativ nou pe piata din RomaniaJocul de paintball este o modalitate foarte buna de sudare a echipelor si de detensionare a conflictelor intre angajati, acesta dezvoltand foarte bine spiritul de echipa, si oferind totodata experiente inedite si de neuitat. Managerii multor companii cred ca aceasta atitudine complexa reuseste sa formeze sisteme defensive trai.

Un numar tot mai mare de companii si organizatii sunt constiente de faptul ca succesul lor depinde de angajati. Cooperarea buna dintre angajatii care se cunosc bine intre ei, care au incredere unii in ceilalti este un factor foarte important al acestui succes. In jocul de piantball se folosesc arme cu aer comprimat si bile colorate de gelatina care de obicei se sparg la contact cu tinta.Nu risti, nu castigi, este un moto destul de bine cunoscut care se poate aplica si la paitball, astfel daca vrei sa castigi cu adevarat meciul pentru echipa ta, trebuie sa risti ca la sfarsitul partidei sa te alegi cu putine vanatai provocate de bilele colorate.

Totul despre subiectul Iasi paintball

Atunci cand ajungeti la o baza unde se poate practica paintball, este indicat sa intrebati cate feluri de strategii se pot practica, dupa care impreuna cu prietenii sa va hotarati pentru care dintre acestea veti opta. Este indicat sa tineti cont de aceste detalii in cazul in care doriti sa aveti parte de un joc reusit alaturi de prietenii dumneavoastra, si in acelasi timp sa va relaxati eficient dupa o perioada mai stresanta din viata, cauzata de munca in exces. In aceste conditii veti reusi sa reveniti la activitatile zilnice incarcati cu energie si concentrati la ceea ce urmeaza sa faceti pe viitor.

Unde gasim terenuri de paintball in Iasi?

Este un joc de supravietuire. De la acea mica discutie s-a dezvoltat rapid o industrie vasta. Actualmente a devenit un sport organizat pe echipe, cu fabricari de echipamente adiacente, terenuri pentru practicarea jocului si turnee recunoscute. Odata ce ai experimentat, ati incercat acest sport, sigur veti realiza foarte rapid ca terenul de lupta nu este acel loc sigur pe care filmele de cinema il realizeaza pentru a te face invincibil. Paintball nu este violent in ciuda aparentelor pe care le poate intalni un neexperimentat. Jucatorii de paintball sunt costumati cu haine de camuflaj numai datorita faptului ca jocul se desfasoara in padure si nu trebuie sa fie vazuti de adversari.

Informatii despre paintball in Iasi

Exista doua mari categorii in care se poate incadra aceasta activitate de paintball la Iasi, si printre acestea putem aminti paintball-ul de recreere, si paintball-ul cu reguli de turneu. Cele mai multe persoane invata detalii despre aceasta activitate practicand prima categorie de paintball si anume cel de recreere, pentru ca mai apoi sa se familiarizeze cu tot ceea ce inseamna reguli ce trebuie respectate, si competitivitatea accentuata. Aceste variatii in ceea ce priveste activitatea de paintball face ca acest joc sa fie unul mai flexibil. Despre locatiile in care se desfasoara acest joc putem spune ca acestea pot fi unele paduri, terenuri amenajate special, sau chiar pe camp, sala de sport, cladiri vechi si abandonate si alte astfel de locatii. Regulile difera in functie de ceea ce isi doresc concurentii, astfel acestia pot opta pentru a gasi ceva ascuns, pentru a captura steagul celeilalte baze, sau pentru a proteja o persoana.

Hayes Nowel si Charles Gaines au fost initiatorii paintball-ului. Tot timpul se certau intre ei despre supravietuirea in salbaticie, si dupa ce au vazut ceva arme intr-un catalog pentru fermele de vaci, si-au dat seama si de alte intrebuintari Armele au fost folosite pentru prima data in pesteri pentru a marca zonele care urmau sa fie demolate sau zonele periculoase, si pentru a marca copaci. Indiferent ca sunt studenti, profesionisti sau pensionari, toti jucatorii de paintball au in comun dragostea pentru aventura, de unitate, vointa si un puternic spirit competitiv.

Aceasta cunoastere poata sa previna probleme ulterioare de comunicare sau de eficienta, insa poate ajuta foarte mult si la dezvoltarea proiectelor ce vor veni, prin atribuirea corecta a sarcinilor. Seriile de activitati de team building ce sunt disponibile si in tara noastra, asigura aceasta coeziune de care vorbeam chiar la inceput. Ei bine acest lucru este adevarat doar partial, deoarece, nimeni nu contesta faptul ca la birou oamenii se pot intelege si comunica, dar ca personalul unei firme sa se poata numi o echipa in adevaratul sens al cuvantului acestia trebuie sa faca mult mai mult.

Tag: paintball la Iasi Iasi paintball teren paintball Iasi

Comment Stream