Voetbalschoenen Sale Online Rond de GEA

Voetbalschoenen Sale Online Rond de GEA, Real Madrid en Manchester United overdracht SOAP Opera lijkt nooit zien het einde van de dag. Nieuws uit de dagelijkse Spiegel krant, Verenigd zal volgende week voor te bereiden voor het nieuwe seizoen, hergroeperen als de transactie is niet voltooid als David verplaatst naar Real Madrid, dan zal hij hebben terug te keren naar de Manchester United opleiding.

David de GEA Manchester United contract voorstel had afgewezen, hij maakt ook gebruik van agenten om Manchester United een wens te verplaatsen naar Real Madrid. Echter, Manchester United en Real Madrid eens was er geen transfersom. Verenigd Koninkrijk media zei van Real Madrid aanbod slechts 13 miljoen pond, dan in 2011 en 18 miljoen pond toen de Gea Manchester United ingevoerd is nog steeds lager, blijkbaar waardoor het moeilijk voor de Rode Duivels te aanvaarden. Manchester United hoop om te krijgen ten minste 25 miljoen pond van de transfersom, maar real Madrid niet bereid zijn te betalen dit bedrag van geld, die leidde tot onderhandelingen bereikte een impasse, en een het grootste slachtoffer is Deh ya.

Goedkope Voetbalshirts De daily mirror zei, en volgende week zal verzamelen om voor te bereiden voor het nieuwe seizoen, wat betekent dat als David de GEA ook niet volgende week liet, dus hij moest terug naar de Manchester United opleiding. Het einde van het seizoen, verzekerde hij Real Madrid deze zomer zullen toetreden David en afscheid sommige teamgenoten en personeel leden, zodat deze terugkeer naar Manchester United voor David de GEA zal ongetwijfeld zeer pijnlijk, zodat David is momenteel zeer veel hoop dat in de komende week voordat hij terugkeerde naar Manchester United, hun problemen opgelost worden kunnen in de toekomst.

David momenteel contract met Verenigde vorig jaar, de Rode Duivels stoppen met het team in David de harde standpunt inzake de kwestie, aangedrongen op de noodzaak om te ontvangen van de transfersom die ze wil zou zetten mensen, Xia puying de GEA alleen eenjarig contract met Real Madrid wil ontmoeten Verenigde de vraagprijs, dus het bedrijf is momenteel vastgelopen. David de GEA, ik was ongetwijfeld het meest hulpeloos