Hulpmiddelen bij aan- en uitkleden

De Beha Aankleedhulp is ontworpen voor vrouwen met een verminderde mobiliteit en/of beperkte handfunctie. De aankleedhulp is ook geschikt voor vrouwen die maar één hand kunnen gebruiken. Hij is instelbaar op verschillende cup-maten.

Hoe werkt het?

Eén eind van de beha wordt op zijn plaats gehouden door de Beha Aankleedhulp, zodat het andere eind van de beha om het lichaam wordt gebracht en wordt vastgezet.

Deze schoenveters, met een lengte van 61 cm, zijn elastisch en veranderen een veterschoen in een instapschoen. Ideaal voor mensen die moeite hebben met bukken en buigen en niet goed bij hun voeten kunnen komen. De veters voorkomen dat de schoen te strak om de voet gaat zitten als deze gezwollen is. De veters hebben een ronde vorm.

Deze knopenhaak maakt het vastmaken van knopen eenvoudiger en comfortabel. Dit is een ideaal hulpmiddel voor u indien u een verminderde handfunctie of beperkte fijne motoriek heeft. De knopenhaak heeft een zacht, schokabsorberend handvat dat zeer prettig vasthoudt.

Uzelf aankleden kan door een beperkte mobiliteit steeds lastiger worden. Herkenbaar voor u? Deze aankleedstok biedt uitkomst. Aan het einde bevindt zich een ronde haak, waarmee u bijvoorbeeld ritssluitingen eenvoudig dicht trekt. Aan het andere uiteinde bevindt zich een gecombineerde duw- en trekhaak. Beide haken zijn geplastificeerd. Kortom, een ideaal hulpmiddel om (thuis) uw zelfstandig aan te kleden.

Eenvoudige kousenaantrekker, bedoeld voor mensen die nog moeilijk hun voeten kunnen bereiken, maar wel het gebruik van 2 handen hebben. Bestaat uit een plooibaar plastic gootje, waaraan een lint bevestigd is.

Deze schoen uittrekhulp maakt het gemakkelijk om uw schoen(en) uit te trekken. U hoeft niet meer voorover te buigen, een simpele opwaartse beweging met de hiel is voldoende.

Het is bedoeld voor allen die om een of andere reden moeilijk hun voeten kunnen bereiken: mensen met heup- of rugproblemen, obesitas, zwangere vrouwen, artrose, …
Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen:
- standaard: voldoet voor de meeste gebruikers.
- XXL: is bedoeld voor personen waarbij de omvang t.h.v. de onderbenen en knieën groter is dan 38 x 20 cm.- opvouwbaar: in de standaard maat, compact en makkelijk mee te nemen en of op te bergen.

Comment Stream