Hacia el amancer

El llibre "Hacia el amanecer" de Michael Greenberg mostra com transcorre l'estiu en què la filla del mateix autor de la novella, Sally de quinze anys pateix una crisi emocional nerviosa que la porta a la bogeria, la lluita contra aquest trastorn canvia totalment la vida de la família. Les causes de la malaltia són drogues que s'ha après amb la seva amiga Cass una tarda i moltes vegades els pares culpen la ciutat Nova York o ells mateixos per no prestar l'atenció que es mereix la seva filla.

La malaltia, en aquest cas la psicosi, cada dia és més visible en Sally, cada vegada més la convertia en un ésser sec i fred, que viu en un món diferent del real, que parla i es mou de formes estranyes. Es tornen a retronar Michael i Robin després d'anys divorciats, tot i que no poden fer res per a la recuperació de la seva filla. Després d'estar un mes internada en un hospital especialitzat, torna a casa amb el pare.

Després d'haver llegit " hacia el amanecer ", el qual comença amb aquesta línia "el 5 de julio de 1996 mi hija se volvió loca", fa que un s'adoni que la situació en què es troba la família Greenberg podria passar a qualsevol família sense previ avís, una malaltia a la qual ha d'enfrontar-se la familia amb optimisme i amor per poder superar-ho.

El llibre no només ho recomanaria per a mestres o futurs mestres sinó a tot aquell que li agradi llegir per el bon estil amb què està escrita l'obra amb referències, comparacions, narracions, etc... Un llibre commovedor i emocionant en ser un cas real i personal de l'autor, el llibre transmet optimisme de l'autor Michael per lluitar dia rere dia amb aquesta situació i veure com cada cop entén menys a la seva filla i no pot fer res, en un moment de llibre el pare es prèn els medicaments de la filla per poder tenir la mateixa visió del món. Un bon llibre.
                                                                   Zhara Oukhouyaali

Your message...

Comment Stream