Marco Schel
Leerdoelen 2014-15

B2 Niveau 3: Ik wil na dit schooljaar kunnen analyseren hoe gangbare formats, codes en conventies bepalend zijn voor de inhoud en vorm die mediaproducenten aan hun mediaboodschappen geven door dit jaar goed op te letten in de lessen, te oefenen en te testen aan het eind van het schooljaar door een opdracht te maken.

C1 Niveau 4: Ik wil dit schooljaar een persoonlijk strategie  ontwikkelen om via sociale netwerken informatie optimaal tot mij te laten komen, weten hoe ik relevante informatie systematisch kan beheren, dat te delen en het juiste medium te kiezen bij verschillende doelgroepen. Dit wil ik uiteindelijk pijlen door het zoveel mogelijk te oefen en voor het einde van het schooljaar te testen door middel van een opdracht.

C2 Niveau 4: Ik wil dit schooljaar leren belangwekkende informatie op diverse platformen delen, bijdragen aan co-creatie initiatieven als forums en kennisbanken, een eigen website kunnen inrichten, het creƫren van hoogwaardig audiovisueel materiaal, deze in optimale vorm te gieten en uiteindelijk het geschikte medium kiezen om de mediaboodschappen te verzenden. Dit wil ik oefenen en testen door opdrachten te maken het hele schooljaar door.

Comment Stream