kinder voetbalshirts goedkoop Chongqing

kinder voetbalshirts goedkoop Chongqing lifan club aangekondigd twee ondertekende voor de eerste batch van overschrijvingen--Guoan speler Zhang Xiaobin op lening toetreding tot lifan, gehuurd voor een periode van zes maanden. Ondertussen, in de Chongqing lifan Club Football Association en gezamenlijke inspanningen, Zhang Xiaobin-gerelateerde informatie hebben verstuurd naar Beijing gisterochtend nog, in de Chinese Football Association voor de record, als er geen ongelukken, lifan en tij hij vanavond spel zal vangen.

Gisteren 3:30 P.M., Chongqing lifan team in Tianjin Olympisch Sportcentrum voldoen aan locatie, in het stadion van de druppels drempel wanneer plotseling een vrouw met een grote zak, de bus dragen bloem hoeden "ongenode gasten" gestopt.

Echter, lifan spelers zittend op het bus zonder een onaangename, maar was blij om te vertellen van de bestuurder om te stoppen met de auto, de deur open, laat de "ongenode gast" op het team bus, coach Wang Baoshan ook verzocht hem om te zitten in de zijkant. De "ongenode gast" wie het is? Ja, Xuan tot gisteren middag lifan van Guoan middenveld, fans genaamd "warme man" Zhang Xiaobin.

Zhang Xiaobin na het krijgen op de bus, en zat in de voorste rijpositie van lifan personeel uitgewisseld. Rekening houdend met de recente vluchten zijn vaak vertraagd, kon vangen de lifan en Teda pre concurrentie opleiding, hij is onvermoeibaar rijden van Peking naar Tianjin.

Het water liep na het stadion, Zhang Xiaobin nam de lifan team truien, na het volledige bereik van lifan shirt swappen, hij voltooide ook de Beijing Guoan spelers verschuiving naar Chongqing lifan spelers.

Team collectie, de actieve gevonden zon jihai, Zhang Xiaobin Liu, Wang Dong, de eerder werkte met oude vrienden, en ze zeggen Hallo, zeer beleefd. Zhihou, coach Wang Baoshan initiatief genaamd de coaches en spelers, verzameld in een cirkel, het applaus voor een korte gastvrij ceremonie deelnemen.

Hoewel Zhang Xiaobin wanneer geconfronteerd met de media in Peking geweest praten, zei Luneng DJ was "Sunshine Boy" riff, bracht hem ook "warme man" bijnaam, maar gisteren hij tegenover zich kreeg zijn nieuwe teamgenoten niet veel: "om toe te treden de Chongqing lifan familie ik ben erg blij, en ik hoop dat we samen werken om de doelen van het seizoen om te voorkomen dat degradatie. ”

Goedkope Voetbalshirts Super tweede overdracht venster geopend op 22 juni, Zhang Xiaobin en lifan ondertekend gisteren, als hij niet aan vanavond spel tegen stroom deelnemen zal? Een lifan Club geven van de spannende antwoord: "als er niets anders, Zhang Xiaobin moeten kunnen spelen. ”

Volgens de senior zei: "Zhang Xiaobin wanneer nationale veiligheid, heeft deelgenomen aan wedstrijden en training, zodat het lichaam heel goed blijft, het lichaam voldoen aan de spelen. Met betrekking tot de nationale veiligheid na ondertekening FA in Chongqing zijn heel ondersteunend, dat ze stuurde dat iemand met een van onze Club naar Beijing morgenochtend zal worden ingediend in de Chinese Football Association om te voltooien de definitieve formaliteiten, dus spelen in aanmerking te komen mag geen probleem. ”

Zhang Xiaobin op lening na gekoppelde Chongqing, nummer zal dragen 36e campagne, volgens insiders, hij heeft vermeden termen, zal missen de wedstrijd tegen Beijing Guoan. Het is vermeldenswaard dat Zhang Xiaobin na hun toetreding, lifan van twee nieuwe buitenlandse hulp ook kwam gisteravond in Chongqing, als medisch onderzoek vandaag goed gaat, zal zij worden officieel verklaard om het team te vervoegen.

Na de opleiding voorbij is, een interview met deze verslaggever Zhang Xiaobin, als secundaire overdracht van dit jaar de eerste ondertekende, gebagatelliseerd zijn: "alles in mijn huidige gezondheidstoestand, immers, geen probleem, heeft geoefend, opleidingseisen voor de nationale veiligheid zijn ook zeer hoog, het belangrijkste ding is tijdig te integreren in het team. ”

In feite, deze overdracht heeft geen eerst contact op met Zhang Xiaobin lifan, bleek hij eerder dit jaar kwam dicht bij lifan: "dit jaar ik en lifan hebben contact opgenomen met eerder in het seizoen, de tussentijdse verplaatsen directeur Wang (Wang Baoshan) contact met me weer, na verdere mededeling zal plaatsvinden. ”

Als het gaat om begrip van lifan, Zhang Xiaobin zei dat hij optimistisch over het team was: "de eerste met de nationale veiligheid en lifan speelde dit jaar, hoewel die won, maar niet hoe goed nationale veiligheid maar lifan speelde slecht, was ook in de run-in periode. Nu, met de opmars van de Liga, lifan meer en meer volwassen, sommige jongere spelers in het team, er zijn zon jihai, Wang Dong, de veteraan zit, is een volwassen team. ”

Als een super na vele jaren in de speler, Zhang Xiaobin was vol vertrouwen over de toekomst: "Ik speelde voor vele jaren in de superior doet, sorteren van een Mesozoic spelers enige ervaring, ik zal proberen mijn best om te helpen de lifan degradatie de taak voltooid.