Newport International Group Consultancy Første gang reiser?

Første gang reiser? Her er hva du trenger å vite om sikkerhet

Newport International Group - Ah, de mest komplekse spørsmål om reiser alene: reiser reiser trygg?

Og hvis det faktisk er trygt, hva er måter at du kan sikre din sikkerhet når du er på veien?

Etter at jeg skrev om hvorfor du bør reise reiser minst én gang, fikk jeg flere e-poster som ber om tips om hvordan å være trygg når du reiser verden alene. Så besluttet jeg å slå svaret i et blogginnlegg å hjelpe så mange som jeg kan komme over den første frykten og bare bestille den fantastiske turen allerede.

Da jeg tok min første solo tur til Europa to år siden, jeg var helt forferdet og nesten gå ikke, for å være ærlig. Jeg leste så mange solo traveler's historier og tenkte hvordan i helvete kan jeg noensinne være den modige. Realiteten var, jeg kunne. Men jeg la alle sprø filmene og nyhetsartikler rotet mine tanker om reiser i utlandet til punktet at jeg nesten ikke også bestille billetten! Det ville ha vært en av de verste feilene jeg ville ha gjort hittil, og jeg ville ikke være i posisjon til å inspirere andre til å gjøre akkurat hva jeg gjorde - som ville ha virkelig-sugd også.

Men jeg gjorde det. Og gjett hva? Jeg er fortsatt i live! Jeg til slutt forstummet min frykt, og jeg nektet å fortsette å la meg komme mellom meg og utforske verden i en ny og spennende måte.

Nå, på hvorfor du kom til dette innlegget i første omgang. Her er hvordan jeg øve sikkerhet under min solo eventyr og hva jeg foreslår for deg også.

1. vet at å "safe" er relativ.

Først og fremst, la oss gi oss litt realitetskontroll ved å huske at ting kan skje til noen på når som helst uansett beliggenheten i verden. I tilfelle du ikke tror meg, bare slå på din lokale kveldsnyhetene. Det er sannsynligvis flere eksempler på usikre ting skjer i din egen by akkurat nå. Ikke prøver å være pessimistisk Patty. Bare sier ". Enten du reiser med en venn eller alene, backpacking i Europa eller gå ut for en natt på byen i ditt eget nabolag, kan du bare kontrollere deg selv og ikke andre. Ser på det som kjører bil. Du kan kontrollere resultatene på veien, men du kan aldri forutse faren som kan føre til en annen sjåfør. Du kan ikke. Det å vite dette, hvorfor bekymre seg som gale og begrense deg til bare hjemlandet allikevel? Ut og gå!

2. Kontroller at noen vet hvor du er hele tiden.

Moren din. Kjæresten din. Din onkel. Noen nær deg bør alltid være klar over ditt oppholdssted når du reiser langt hjemmefra. Før jeg dro til Spania, samlet jeg min hele reiserute til ett enkelt dokument for fem av min nærmeste familie og venner har ved sine fingertupper. Dette dokumentet inneholdt min flytider inkludert navnet airlines og fly tall. Jeg følger annen viktig informasjon som herberger jeg bodde på og hvor adresse og kontaktinformasjon. Når jeg Red bussen fra Madrid til Barcelona, kan du satse mamma var den første som får alle av informasjonen min reservasjon. Dette kan være veldig kjedelig, men det gjør din kjære føler seg mer rolig og det gjør du føler deg bedre også.

3. Hold kontakten med familie og venner mens du er på veien.

Gi dem alle turer og bestillinger er ikke nok. Husk å bruke noen form for kommunikasjon for å la dem vite at du har nådd din neste stopp og at du er sikker. Når jeg reiser, bruke jeg alltid messaging app WhatsApp å stadig holde kontakten med alle. Så lenge du har wifi hvor du er, du spise ikke bort på data og telefonregningen får vanvittig høyt. Et annet alternativ er åpenbart Skype. Uansett hvilken metode du velger, tilkoblet forbli.

Comment Stream